Després de l'èxit de les Patates especiades-aperitiveres us porto unes altres patates fregides (no fregides), osigui que també es fan al forn. Però aquest cop canviarem al moniato, que no només es menja per la Castanyada!
Patates fregides de moniato
*Per 2 persones
1 moniato gran
oli d'oliva extra verge
sal
pebra negra
Preescalfar el forn a 200ºC. Rentem bé els moniatos, els podem pelar o no (jo no he he fet). Tallem tires d'un dit de gruix aproximadament, com patates fregides vaja. Les posem en un bol on afegim un bon raig d'oli i salpebrem, mesclem bé i ho extenem sobre una safata de forn. Fornegem fins que es comenci a torrar (uns 15 min), els hi donem la volta i deixem uns 10 min més. Traiem del forn i deixem refredar 1 minut abans de manipular ja que estaran molt tendres.
Maionesa d'all
1 ou
oli d'oliva suau
1 dent d'all
sal
Mentre es couen els moniatos podem deixar enllestida la salseta. En el got de la batedora posem l'ou, l'all, la sal i cobrim d'oli. Li donem canya a la batedora i ja està!
*Si voleu una salsa més espessa li haureu d'anar afegint oli poc a poc mentre bateu.
Només quedarà tallar unes fulles de cilantre i ja podem muntar aquest plat tan colorit, perfecte per acompanyar un bon tall de carn!
Que aprofiti :)
Laura
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada