dimarts, 2 d’agost del 2016

Sopa freda de meló i menta amb cruixent de pernil



Meló i pernil, clàssic de l'estiu. Ara només cal creure's Ferran Adrià i fer una deconstrucció, afegint un toc de menta que sus hará fliparlo! Perfecte per una nit calorosa o per marcar-se un tanto amb la xurri...

Vamos allá!


Sopa freda de meló i menta amb cruixent de pernil
*per 2 persones

3 talls de meló
1 iogurt grec natural
5-6 fulles de menta
sal
pebra negra
2 talls de pernil


Preescalfem el forn  150ºC, posem els dos talls de pernil en una safata i posem al forn fins que estiguin ben cruixents, uns 10 minuts. Retirem i deixem refredar.
Posem el meló tallat a daus al got de la batedora i triturem, afegim el iogurt i la menta i tornem a triturar. Salpebrem, triturem una altra vegada i corregim si fos necessari. Guardem a la nevera fins al moment de degustar.

Posem la sopa en un bol i triturem el pernil amb les mans per sobre. Devorem.


Bon profit!!

Laura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada