diumenge, 22 de maig del 2016

DE PINGONEO: La Cholita


Pop brasejat amb puré de celerí

Visca els bars de barri. Els de tota la vida, de braves i olor a fritanga, però encara més a aquells que s'atreveixen a anar més enllà amb tapes originals i de bona qualitat.
Aquest és el cas de La Cholita, aquest local es podria trobar en qualsevol racó del centre; però en comptes d'això se situa al barri de Sant Andreu, con un par!
El local és petit (unes 4-5 taules) i no accepten reserves, així que cal anar-hi d'hora perquè s'omple. Porten poc més d'un any oberts i es nota que la veu ha corregut perquè les taules volen en un plis plas! La decoració està cuidada, és informal però molt mono i el personal és SÚPER agradable, et fan sentir com a casa!

Hummus de tomàquets secs i pà de pita 

La idea a La Cholita és compartir, la carta consta de tapes "tradicionals" i d'altres menys convencionals. Malauradament algunes tapes no quedaven (com les croquetes, que són famoses) degut a que tot és el més fresc possible i depenen de què hi ha al mercat. Les que més em van agradar van ser el pop (molt tendre) i els tacos (súper gustosos)
Tomàquet "feo de Tudela" amb ventresca

Torta de Barros amb pà d'olives i piparres

Tacos de pollastre amb ají i amanida de cilantre


 Els postres consten de diferents gelats italians casolans i pastissos (Oreo, pastanaga, poma...). De gelats el de gianduja estava de muerte i de pastissos vam tastar el de poma, molt bo també. Tots els pastissos els hi fan al Spice Café, que ja té bona fama per si sol. Potser després d'un sopar de tapes vindria més de gust algun postre divertit i elaborat en comptes de pastís però això ja és mania personal...cap quiexa!

Pastís de poma amb gelat de vainilla de Madagascar

Gelat de Ferrero Rocher
No sé si he fet bé en compartir aquesta joia amagada...ara hi anireu vosaltres i em prendreu la taula!! Malditos! 

Tallat i xupito de cortesia


La Cholita
C/Felip II, 244 (Barcelona)
Dll-Dm tancat
Dc 20h a 24h
Dj-Dv 13h a 16h i 20h a 24h
Ds 12:30h a 16h i 20h a 24h
Dg 12:30h a 16h i 20h a 22h

93 280 94 93

www.facebook.com/barlacholita

Metro: Virrei Amat (L5)/Maragall (L4/L5)/Fabra i Puig (L1)


Bon pingoneig!

Laura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada