divendres, 22 d’abril del 2016

Cheesecake de coco i fruits vermells


Amb aquest postre porto llum a les vostres vides fosques i sense sentit, perquè després de probar-lo serà com tornar a néixer. Vale igual mes estoy pasando...però esque em vaig emocionar molt quan una amiga em va dir que li havia canviat l'humor deprés de menjar-se un d'aquests gotets de cheesecake! Què més us puc dir!!?

Així que deixeu-vos de operación bikini, detox i aquestes merdes i prepareu-vos una marmita d'aquest cheesecake!!!

1 litre llet de coco
1 tija de lemongrass (opcional)
2 fulles llima kaffir (opcional)
300-500gr formatge cremós
1tsp Gelespessa (opcional)
Sucre glass (al gust)
6-10 galetes (Maria/Digestive)
Fruits vermells

Aquest primer pas us el podeu saltar, però el recomano del tot! Es tracta d'infusionar la llet de coco amb les fulles de llima i el lemongrass; és a dir, posar-ho tot en un cassó i portar a ebullició. Tot just arrenqui el bull retirem del foc i deixem refredar a temperatura ambient.


Retirem els aromàtics de la llet de coco (en cas que haguem seguit el pas anterior) i posem la llet de coco a la nevera durant 24 hores mínim, volem que el greix se separi de la resta (com vam fer per a la crema de xocolata del pastís vegà de plàtan i trufa). Quan tinguem el greix el pesem (haurem de posar el mateix pes en formatge cremós) i el batem fins que "monti", com si fos nata. Quan hagi muntat li afegim el formatge cremós i seguim batent fins que s'integri del tot, per acabar afegim sucre glass al gust. Si la crema us quedés massa líquida podeu afegir l'espessant natural Gelespessa, bateu uns segons més i voilà!



Ara només queda el muntatge. Preparem un got/bol i posem 2 o 3 cullerades de galeta triturada, omplim fins a 3/4 de la capacitat amb la crema i acabem amb la fruita. El millor és muntar-ho just abans de menjar perquè la galeta no s'humitegi. Només cal fotre cullerada i morir d'amor!!


NOTES
*Si utilitzeu formatge cremós sense lactosa és apte per intolerants.
*Podeu posar la fruita que vulgueu, també quedaria molt bé amb mango o fruita de la passió.
*La crema estarà més bona si es fa el dia anterior, la podeu guardar dins un tupper o una màniga pastissera tancada.
*Per un gust a coco més intens podem mesclar la galeta triturada amb coco ratllat.



Bon profit!!

Laura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada