dimecres, 21 de gener del 2015
Tarte tatin amb crema chantilly [dues presentacions]
Holeee! Estic vivaa!! Però bastant desconnectada del món perquè estic d'examens....però tot i això he tret temps per anar fent amb el curs de macarons (tinc pendent ensenyar-vos com van sortint) i per publicar aquesta genial tarte tatin!!!!!
M'agrada la història que hi ha darrere d'aquest pastís perquè existeix gràcies a un despiste (segons la versió més acceptada). Resulta que les germanes Tatin regentaven un hotel, un dia una d'elles va cuinar massa unes pomes i per no llençar-les (el menjar mai es llença!!!) va decidir posar-hi una massa per sobre i cap al forn. El resultat no podia ser milor!
Haig de dir que he versionat una mica la recepta per tal de reduir la quantitat de mantega i sucre...que no estem com per passar-nos...snif...
Vinga doncs, a cusinar!!!
Etiquetes de comentaris:
Pastís,
Sense lactosa,
Sense ou
divendres, 2 de gener del 2015
Crema de bròquil
Etiquetes de comentaris:
Salat,
Sense forn,
Sense lactosa,
Sense ou,
Vegà
Subscriure's a:
Missatges (Atom)