dissabte, 7 de novembre del 2015

Sal de vi negre


Dintre de poc comencen amics invisibles, Nadal,... i aquestes coses que fan que ens rebenti el cap només de pensar què regalar. Doncs aquí va una idea :) Perfecte per acompanyar un bon bistec o per donar-li un toc diferent a unes patates fregides!



Sal de vi negre

Un bon grapat de sal gruixuda
Una tassa de vi negre (del bueno!)



Aviam... s'ha de ser molt cafre per no saber fer això! Només cal posar la quantitat de sal que volem en un plat plà i anem afegint el vi fins que empapi tota la sal. La idea és que no quedi casi líquid i que la sal l'absorbeixi tot; deixem assecar unes 24 hores o bé escalfem el forn uns 75-100ºC i introduïm el plat, anem comprovant com va la cosa cada 10-15min. Quan toquem la sal ha d'estar seca, no humida, si encara té humitat és que ha d'assecar més!



Això és tot fills meus! Podeu agafar un pot de vidre, un tros de tela i un cordill, i ja teniu un regal molt original!

Laura.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada