diumenge, 31 de maig del 2015

DE PINGONEO: Terra d'escudella


Ara farà dues setmanes vam anar a dinar a Sants a Terra d'Escudella, un restaurant conegut pels seus menús a preus populars i cuina catalana de tota la vida! Tot això amb producte de qualitat, no us penseu pas que és rancho... El local és una mica fosc i té les parets decorades amb murals on s'expliquen les diferents epòques per les que ha passat Catalunya (edat medieval, barroc...).
Vam tastar el menú migdia (1er plat+pà+2on plat+postres o cafè per 12,65 euros); com que érem tres persones i teniem ganes de provar el màxim de plats possibles vam decidir fer com a La Pubilla, cadascú va demanar plats diferents i els vam compartir; així és com va anar:

·Primers plats: Unes faves i pèsols saltats amb sípia i tinta, la sípia molt tendra; mulladó de trempó amb tonyina i tàperes que no era més que una mena d'esqueixada però amb tonyina, prou bona, i arròs de primavera amb verdures de temporada, el millor dels tres sense dubtes...boníssim! És l'exemple perfecte per veure que per fer un bon arròs no cal posar-hi res de carn/peix :)


Faves i pèsols amb sípia amb sa tinta
Mulladó de trempó amb tonyina i tàperes
Arròs de primavera amb verdures de temporada

·Segons plats: Galta de porc amb panses i pinyons, super tendra i gustosa; besuc a la planxa amb verduretes, bé de punt i a més ens van deixar triar entre 4 o 5 guarnicions (olé!) i botifarra ofegada amb cigrons saltejats suuuuuper bona! Amb un sofregidet per sucar-hi pà.


Galta de pòrc amb panses i pinyons
Besuc a la planxa amb verdures
Botifarra ofegada amb cigrons saltejats

·Postres: La llista de postres és bastant llarga però al preguntar quins eren casolans es va escurçar de cop, són els tres que vam demanar: flam de xocolata, maduixes amb moscatell i brownie amb nous. A mi el que més em va agradar va ser el flam tot i que tampoc per tirar coets.


Flam de xocolata
Maduixes amb moscatell
Brownie

En definitiva, relació qualitat-preu molt bona! Productes de temporada i de qualitat, cuina de sempre i ben bona! Recomanable per a tothom :)


Terra d'escudella
C/ de Premià, 20 (Barcelona)
De dilluns a djous de 9h a 24
Divendres de 9h a 1h
Dissabte de 12:30h a 24h
www.tdk.cat

Metro: Plaça de Sants (L1/L5)/Hostafrancs(L1)/Tarragona (L3)








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada