Siusplau prou de sopars amb amics/familiars/
Com que sé que us sentireu igual que jo us deixo la recepta d'aquesta crema súper bona i lleugera :) De res!
RECEPTA
*Extreta de Sorted Food
1 ceba
2 dents d'all
1 bròquil mitjà
750ml caldo de verdures*
250ml llet*
400gr fesols cuits*
ratlladura d'una llimona
Oli d'oliva
Sal i pebre
En una olla posem una mica d'oli (el meu és picant) i sofregim la ceba picada uns 3 minuts, de mentrestant posem el caldo vegetal a escalfar en un cassó a part.
Afegim l'all i sofregim un minut més.
Tallem el bròquil a trossos no gaire grans i afegim a l'olla, remenem i afegim el caldo calent; deixem bullir a foc suau uns 10 minuts.
Passat aquest temps afegim la llet i els fesols.
Deixem bullir 5 minuts més.
Per acabar afegim la ratlladura de llimona i triturem tot amb la minipimer. Un cop fet puré corregim de sal i pebre.
NOTES
*Si no teniu caldo podeu posar una pastilla d'avecrem en 750ml d'aigua, no pasa ná!
*Jo he utilitzat llet de civada en comptes de la normal, sabíeu que ajuda a dormir? També podem afegir un parell de cullerades de flocs de civada amb els fesols.
*Es poden utilitzar fesols o qualsevol altre llegum, amb cigrons també queda molt bona! Poden ser dels que venen al pot ja bullits o bé dels secs però havent remullat tota la nit.
*Com a toc final se li pot posar una cullerada de nata/iogurt grec/formatge fresc i unes ametlles picades.
Bon profit i feliç any nou!!
Laura.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada