divendres, 28 de març del 2014

Chili Brownie Cookies



Volia una recepta una mica inesperada i diferent. Puc dir que l'he trobat.

No sóc una gran amant del picant, però un petit toc combinat amb xocolata és genial. Haig de confessar que en els primers experiments em vaig passar amb el chili... no podia menjar-me ni mitja galeta sense plorar!!! Així que be careful...

No vull semblar mala persona però... també es poden fer servir a mode de broma/venjança a aquella persona que tan odies, del tipus:

dijous, 20 de març del 2014

Banana Bread (Pà de plàtan)







Avui vinc amb una recepta una mica més sana... haig de compensar la bomba que vaig publicar l'última vegada! Portava molt de temps amb ganes de provar el pà de plàtan, que no us enganyi el nom perquè la consistència és de pà de pessic de tota la vida.
A part d'estar boníssim i tenir una molla súper humida, m'ha solucionat un dels meus majors problemes: l'esmorzar. Els caps de setmana no hi ha problema, però quan tens classe a les 8 del matí i t'has de preparar l'esmorzar a casa.... uffff.

dijous, 6 de març del 2014

Cheesecake de Nutella



Feia molt de temps que tenia pendent aquesta recepta. Mai havia fet un cheesecake al forn (només dels que quallen a la nevera), mai havia fet un cheesecake de xocolata (només de maduixa) i el més important de tot: no havia estrenat el llibre de receptes de Nutella que em va regalar la meva supermegaamigadetotalavida Berta!!!