divendres, 5 de setembre del 2014

Exfoliant casolà [3 ingredients]



Viscaa!! Ja ha arribat el setembre!! Dels millors mesos de l'any!


Ja sé que toca pagar la matrícula de la uni, tornar al gimnàs i comença la pèrdua irrefrenable i progressiva del moreno playeru... Però no caigueu en el desànim perquè torna el blog!!
Més receptes amb les que alimentar la vostra felicitat (i michelines..); i perquè comenceu el setembre amb bon peu i amb bellesa radiant he decidit preparar un exfoliant casolà, amb ingredients d'estar per casa: oli, sucre i cítrics.

Sempre que utilitzo un exfoliant fet a casa me n'adono que són 100 vegades millors que els comprats i 10 vegades més barats!

Som-hi!



RECEPTA
*Extreta de Love + Cupcakes


240ml oli d'oliva
500gr sucre
2 cullerades ratlladura de llimona/llima
5-10 gotes oli essencial (opcional)
1/4 tsp oli de vitamina E (opcional)


En un bol ampli mesclem tots els ingredients fins que quedi ben homogeni. Li he afegit oli essencial de lavanda, que el tenia per casa, i la combinació queda fantàstica! Ho guardem en un recipient hermètic, jo he fet servir un pot de vidre on hi venia foie (mmmm). Però serveix també el típic pot de melmelada o inclús un tupper. Un cop a la dutxa, després d'ensabonar-nos, ens l'apliquem abundantment sobre la pell i freguem intensament per tota la pell, aclarim amb aigua i ens assequem amb la tovallola.

No fer servir per la cara ja que conté massa sucre i seria massa abrassiu. Les propietats per la pell dels ingredients d'aquest exfoliant són:

OLI D'OLIVA

Hidrata 
Ajuda a dissoldre les impureses 
Combat els radicals lliures i els contaminants per mantenir una pell més jove.

RATLLADURA DE LLIMONA
Millora la claredat, brillantor i suavitat de la pell. 

SUCRE
Humectant natural, que ajuda a hidratar la pell. 
Manté la pell brillant i d'aspecte més jove. 
Exfolia per eliminar les cèl·lules mortes de la pell



Si els ingredients que utilitzes són de procedència ecològica t'estalviaràs pesticides i altres químics sobre la teva pell :) Espero que el proveu sobre els vostres cuerpos serranos! 

Fins aviat!

Laura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada